Πρόσκληση Σωματείου 2014

                                                                                                                                                                                                                      Καλλιθέα 14 Μαΐου 2014

Το Σωματείο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός  θα χορηγήσει με επιλογή, από τα έσοδα της Κληρονομιάς  ΤΑΚΒΟΡ ΑΒΕΔΙΚΙΑΝ, που διαχειρίζεται,  σε  οικονομικά ασθενείς μαθητές αρμενικής καταγωγής που φοιτούν ή επιθυμούν να φοιτήσουν στα αρμενοφωνα σχολεία του Σωματείου (Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Νίκαιας Αττικής, Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο Αθήνας, περιοχή Ν. Κόσμος) βοήθημα για την πληρωμή των διδάκτρων τους στα άνω σχολεία για το σχολικό έτος 2014-2015. Το βοήθημα θα καταβληθεί απευθείας στα σχολεία φοίτησης των μαθητών που θα επιλεγούν και θα μειώνει κατά το αντίστοιχο ποσό τα καταβλητέα από αυτούς ετήσια δίδακτρα. Το ύψος του κατά μαθητή θα διαμορφωθεί αναλόγως των αιτήσεων που θα υποβληθούν και των προϋποθέσεων που θα πληρούν οι ενδιαφερόμενοι. Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να προέρχονται από οικογένειες που πληρούν τρείς (3) τουλάχιστον από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Μονογονεϊκές
  2. Πολυτεκνικές (τριών ανήλικων παιδιών και άνω)
  3. Με ένα τουλάχιστον άνεργο γονέα, του οποίου η ανεργία πιστοποιείται από τον ΟΑΕΔ
  4. Με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μέχρι 10.000 €
  5. Με έναν τουλάχιστον γονέα με ειδικές ανάγκες, όπως αυτή βεβαιώνεται από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες
  6. Με έναν τουλάχιστον γονέα χρονίως πάσχοντα, όπως η πάθηση του βεβαιώνεται από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες
  7. Με αδέλφια που φοιτούν ταυτόχρονα στα σχολεία του Αρμενικού Κυανού Σταυρού και δε λαμβάνουν χρηματική ενίσχυση ούτε μείωση ή απαλλαγή πληρωμής διδάκτρων για τη φοίτηση τους σε αυτά.

Οι αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα παραπάνω, κατατίθενται έως 25 Ιουνίου 2014, απο Δευτερα εως Παρασκευή 9:00π.μ. - 2:00μ.μ.   , στα γραφεία του Σωματείου (Αριστοτέλους 8, Καλλιθέα , 5ος όροφος, κα Καραμπατζακιάν Σοσσύ, τηλ. 210.9574973) και στην Γραμματεία των Σχολείων Νίκαιας και Ν. Κόσμου, οδος Κριεζή 10 Αθήνα (κα Κασπαριάν Αζνίβ, τηλ. 210.3252067).

Για διευκόλυνση των γονέων οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά να δωθούν κατα προτίμηση στους διευθυντές των κάθε σχολείων.

 

 

Εκ του Δ.Σ

-Bazaar Αγάπης 2019
Κυριακή 7 Απριλίου 2019
Στο ξενοδοχείο InterContinental

-Εθελοντική Αιμοδοσία 2019
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο Ν. Κόσμο
Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στη Νίκαια

Ακολουθήστε μας στο facebook...